Földes a pihenés paradicsoma

Szabadidőközpont címe: 4177 Földes, Tetétleni útfél
Szállásrendelés: Kakucsi Ferenc 06(70)313-76-51

Földes Nagyközség az alföld északkeleti részén, Budapesttől 200 kilométerre, Hajdúszoboszlótól 20 kilométerre található. Kincset érő gyógyvize a gyógyászati szempontból kiváló tulajdonságú - magas sótartalmú alkálikloridos jellegű jódos, brómos - hévize 1967-ben tört fel a földből.

A meglévő termál kútra épült Szabadidőközpont és Starndfürdő nyugodt családias hangulatú pihenést igér.

A természetes Környezetben  lévő 29 méteres feszített víztükrű úszómednecéje, valamint gyógymedencéi ideális feltételeket biztosítanak a fürdőzni kívánó felnőtteknek és gyermekeknek.

Romantikus szálláslehetőség:

 A Szabadidőközpont területén lévő 6 db ikerfaház, házanként 2-szer 6 fő elhelyezésére alkalmas szobáiban teljes komforttal biztosítja a zavartalan pihenést.

Campingezési lehetőség:
Három hektárnyi területen, campingunk sátoros és lakókocsis szálláshelyeket kínál.

Sportolási lehetőségek:

Asztalitenisz, tenisz strandkézilabda, strandlabdarúgás, strandröplabda, kispályás labdarúgás, lábtenisz, lovaglás, kerékpározás, kosárlabda, lengőteke, sétakocsikázás (előzetes igénybejelentés alapján). A létesítmények minden korosztály  számára színvonalas szolgáltatást nyújtanak, alkalmasak versenyport rendezésére is.

A Szabadidőközpont területén elhelyezett főzőhelyeink alkalmasak szalonnasütésre, bográcsozásra, főzőversenyek rendezésére.

A Szabadidőközpont  kulturális, sport és könnyűzenei rendezvényei az üdülővendégek, valamint a környékbeliek számára közös szórakozási lehetőséget biztosítanak. Legnépszerűbbek a szezonnyitó és nyárbúcsúztató rendezvények, továbbá az igény szerint megrendezésre kerülő hétvégi fürdőbálok.

A természetet kedvelőknek - előzetes igények alapján - a Bihari Természetvédelmi és Kulturális Értékőrző Közalapítvány (éjszakai és nappali) programokat szervez, mely segítségével megismerhető a környék növény, madár és vadvilága.

A Szabadidőközponttól 3 km-re lévő horgásztavunk kellemes kikapcsolódást ígér a horgászat szerelmeseinek. Földesi Horgász Egyesület >>>.

A vadászat kedvelői a Földesi Nimród Vadásztársasággal vehetik föl a kapcsolatot, hogy szenvedélyüknek hódolhassanak.

 

Földes Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Székhely / postai cím: 4177, Földes Karácsony Sándor tér 5.
Telefon: +36 (54) 531-000; Fax: +36 (54) 531-001; e-mail: foldesph@foldes.hu; web:www.foldes.hu