2
Földes NKSE Női Kézilabda Csapata

Újrakezdésünk után, ez az év a 3. szezonunk. A 2009/10-es szezont 12 csapat közül a 11. helyen zártuk, 6 győztes mérkőzésből 12 pontot szerezve. Sajnos ebben az esztendőben történt egy súlyos sérülés, idegenbeli mérkőzésen. Társunk Pappné Nagy Gabriella, aki lendületes játékával a csapat egyik meghatározó egyénisége volt, térdsérülést szenvedett. Hosszan tartó gyógyulás várt rá. Ezúttal is köszönjük az addigi jeles hozzáállását. Kívánunk neki teljes felépülést és jó egészséget. A másik fontos momentum a tavalyi esztendőben, hogy kapusunk Csonkáné Sápi Anita anyai örömök elé nézett, ezért őt is nélkülöznünk kellett. Anita azóta egy gyönyörű kislánynak adott életet. Nekik is jó egészséget kívánunk, tavasszal pedig várjuk vissza, hogy játékával segítse kis csapatunkat.

A 2010/11-es szezont sajnos megfogyatkozott létszámban tudtuk elkezdeni, már-már veszélyben volt a korábbi eredményes kiállásunk az elkövetkezendő fordulókra. Újabb játékosunk Pappné Szőllősi Piroska sérült meg, aki csak az utolsó mérkőzésre tudott csak a csapat rendelkezésére állni. Szeretnénk megköszönni Némethné Bana Anikónak, aki Kabáról jár át és önzetlenül segít, akár lázasan vállalva a játékot. Bármikor lehet rá számítani, köszönjük.

Az őszi fordulót 3 győztes mérkőzéssel zártuk, ahol 6 pontot szereztünk. Ez a 12 csapatos felállásban a 9. helyre elegendő. Szeretném játékosaink közül kiemelni Szabó Krisztinát, aki a góllövő lista 9. helyezettje, 84 dobott góllal, valamint Balogh Ferenc Gyulánét, aki 41 dobott góllal a 25. helyen áll. A többi játékostársunk is próbált hozzátenni a csapatjátékához. Ki-ki munka, tanulás, család mellett:

Katkó Zsoltné, Balogh Ferenc Gyuláné, Pappné Szőllősi Piroska, Molnár Ildikó, Szabó Krisztina, Kemecsei Zsuzsa, Kovács Klára, Szörnyi Márta, Némethné Bana Anikó, Horváthné Szatai Ildikó szakított időt az edzésekre, mérkőzésekre.
A nehézségek ellenére ez a csapat igen összetartó társaság lett.

Ezúton szeretnénk megköszönni támogatóinknak:

Polgármesteri Hivatal, Szörnyi Tibor, Rákóczi Mg. Kft., Bíróné Kiss Mónika, Diószegi Antal, Sápi Béla valamint a kedves családtagoknak és a lelkes szurkolóinknak a segítséget, bátorítást.

A női kézilabda csapat szeretettel vár minden olyan jelentkezőt, aki szereti ez a sportágat és tudná vállalni a kötelezettségeket.

Befejezésül kívánom, hogy csapatunk a tavaszi fordulókban becsületesen küzdjön, s méltán képviselje ezt a közösséget, tudjon szórakoztatni, kikapcsolódást nyújtani.

Hazai mérkőzéseinkre szeretettel várunk mindenkit.

Szűcsné Pataki Csilla

Földes Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Székhely / postai cím: 4177, Földes Karácsony Sándor tér 5.
Telefon: +36 (54) 531-000; Fax: +36 (54) 531-001; e-mail: foldesph@foldes.hu; web:www.foldes.hu