3
Földes NKSE Labdarúgó Szakosztály

Labdarúgó szakosztályunk 2000. nyarán alakult újjá. Ebben az évben Sápy Béla sportegyesületi elnök és Bene Gábor edző irányítása mellett, egy főleg fiatalokból álló, de néhány rutinosabb játékossal kiegészített csapat indult el a megyei harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. Az első évad végén az ötödik helyen végzett a csapat. Ebben az évben senki nem akart felkerülni, így a Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség felkérte Földes csapatát, hogy induljon egy osztállyal feljebb, a megyei másodosztályban. Az eggyel magasabb osztályban is megállta a helyét a csapat, amit az is bizonyít, hogy immár kilenc éve ugyanebben az osztályban szerepel. Az indulás feltételei között egy ifjúsági csapat megalakítása is szerepelt. Főleg földesi és környékbeli játékosok alkotják a csapatot. Célunk, hogy minél több focizni szerető és a labdarúgás iránt elhivatottságot érző játékos alkossa labdarúgó szakosztályunkat. A jövőben is szeretnénk sok tehetséges fiatal játékost beépíteni a felnőtt csapatba.

A felnőtt csapat tagjai:

Szabó Gyula, Sápy Gábor, Balogh Ferenc, Kiss Zoltán, Kiss Norbert,Tóth János, Vincze Csaba I., Vincze Csaba II., Király Péter, Papp Bertalan, Gál Dániel, Rusznyák Zsolt, Nagy Sándor, Vincze Norbert,Vincze Attila, Egri Attila, ifj.Sápy Béla, Karacs Tamás, Sipos Attila, Dede István, Oláh Szabolcs, Földesi Attila, Edző:Bojtor Zoltán.
Az Ifjúsági csapat tagjai: Horváth Zsolt, Társi Imre, Pálfi László, Bene Bence, Karacs Róbert, Karácsony Ferenc, Hunyadi László, Móda Gábor, Király Ákos, Balogh Norbert, Antos Péter, Körtvélyesi Ádám, Faragó Sándor, Szőnyi Attila, Domokos Jenő, Oláh Dávid, Varga János, Varga Gábor, Edző: Király Péter, Karacs Tamás

Földes Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Székhely / postai cím: 4177, Földes Karácsony Sándor tér 5.
Telefon: +36 (54) 531-000; Fax: +36 (54) 531-001; e-mail: foldesph@foldes.hu; web:www.foldes.hu