1
"Mozi épület rekonstrukciója Földes településen" (VP) - Projekt adatok


Kedvezményezett neve:
Földes Nagyközség Önkormányzata

Projekt címe: "Mozi épület rekonstrukciója Földes településen" (Vidékfejlesztési Program - Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés
  • a szerződött támogatás összege: 42 649 765 forint
  • a támogatás mértéke: 95 %
  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.02.
  • a projekt azonosító száma: 1775063197

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Az épület teljes homlokzatának hőszigetelő korszerűsítése tervezett. A nagyterem akusztikailag kialakított falszerkezetén a hagyományos hőszigetelés nehezen megoldható, ezért ezen falszakaszokon rejtett rögzítésű falpáncél burkolat készül horganyzott acélgerenda vázszerkezetre rögzítve. A meglévő nyílászárók fokozott hőtechnikai igényt kielégítő műanyag nyílászárókra lesznek cserélve.

A napelemes rendszer 12kW teljesítményű, mely az épület világítási és HMV energia igényét szolgálja ki az energetikai számításokalapján. A rendszer az utcafronti vizesblokk épületrész lapos tető felületére lesz telepítve.

Meglévő gáz légfűtéses kazán és a konvektorok bontásra kerülnek. Az új fűtési rendszer kondenzációs fali gázkazánnal megoldott. Az épületben acéllemez kompakt lapradiátorok elhelyezése oldja meg a hő leadást. A fűtési rendszer időjárás függő és váltó hőmérsékletszabályozással lesz megoldva.


 


 

Földes Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Székhely / postai cím: 4177, Földes Karácsony Sándor tér 5.
Telefon: +36 (54) 531-000; Fax: +36 (54) 531-001; e-mail: foldesph@foldes.hu; web:www.foldes.hu